logos enllaços i traductor

dilluns, 8 de gener del 2018

en analògic (exposició de fotografies)

Una llum que s’escola per la finestra, un vedell que surt entre la boira, la gebrada del matí, els carrers del barri vell de Berga, l’olor i el gust dels tomàquets de l’hort, les flors més efímeres, els cims i les valls, les ombres dels arbres dansant per les parets. Aquestes són algunes de les petites coses que em fan feliç, i que, si tinc la càmera a mà, intento immortalitzar.

 

Des de fa uns anys ençà, cada cop fotografio més i més en analògic. Qui sap si pels instants de reflexió prèvia al clic, qui sap si pel plaer d’haver d’esperar setmanes o mesos a descobrir els resultats, qui sap si per la bellesa de la imperfecció de la fotografia de carret. En analògic, per poder fugir ni que sigui per només una estona de la immediatesa de la vida moderna.

Del 9 de gener al 6 de febrer als aparadors a peu de carrer de l'Art Major de Berga: carrer dels Àngels, 5; Placeta de la Ciutat, números 1 i 10 i carrer de la Ciutat, 28. 

Us deixo un petit tastet del que hi trobareu... només perquè feu boca i tingueu una excusa per donar el volt pel carrer Major! ;)










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada